Címkék

Blogajánló

Fejlődési vagy növekedési ugrás

2011.10.31. 12:30 :: Anyuci01

Dániel múlt hét pénteken töltötte be a 3 hetes kort. A mai napon elég furcsa viselkedést tanúsít. Éjjel nagyon jól viselkedett, bár két étkezés helyett háromszor kelt fel. Ezt leszámítva hamar visszaaludt, szóval nem volt különösebb problémánk. A többszöri étkezést pedig betudtam az óra átállításnak, mivel egész éjjel egy órával korábban ébredt, mint szokott.

A nappal viszont más, mint amelyet az eddigiekben megszoktam. A Babó folyamatosan éhes, nem lehet jóllakatni. Illetve lehet, de egy óra múlva már megint tudna enni. Amit persze a védőnőnk nem javasolt, mivel hasfájós a kisfiunk. Szóval azt mondta, hogy legalább a két órát tartsam az etetések között. Persze felvilágosított arról is, hogy mi az a növekedési ugrás, ami azt hiszem nálunk a mai napon kezdődött. Danus folyamatosan tudna enni (ami csak a hasfájás miatt probléma, mert tejem lenne neki bőven!). Ezen kívül nem alszik semmit, csak 10-20 perceket, folyamatosan nyűgös. Csak kézben nyugszik meg, de amint a popsija szilárd talajt ér, már is kezdődik a hiszti.

Persze azonnal utána olvastam a neten, ahol azt írják, hogy ez a szakasz pár napig tart. De ez akkor azt is jelenti, hogy most éjjel nem alszunk? Azt írták, hogy ilyenkor megnő a táranyagigénye a babónak, és szinte folyamatosan éhes. Azt is olvastam, hogy ilyenkor akár egy óránként is ehet, ha igényli (persze ez nálunk sajnos nem működik, mivel a hasfájás nagy úr!). Nem tudom melyik jobb. Ha azért sír a babó, mert tudna enni, vagy azért mert fáj a pocija. Mint kiderült, növekedési ugrás 3, valamint 6 hetes korban, és 3, valamint 6 hónapos korban van. Most próbáljuk túlélni az elsőt :) 

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr553342241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása