Címkék

Blogajánló

Így alszik a család két férfi tagja!

2011.10.29. 13:51 :: Anyuci01

Tegnap este a fürdetésre végre hazaért apu! Nagyon örült, hogy végre láthatott minket, azt mondta, hogy nagyon hiányoztunk neki. Nem kevésbé nekünk is. :)

Mint megígérte, a szopiztatáson kívül nekem az éjszaka nem volt más dolgom. Hatalmasat aludtam a hét többi napjához képest, és ma reggel végre "kipihenten" ébredtem. Többek közt apu az éjszaka megtanulta, hogy ha evett a babó, és kicsit még hisztizik a kiságyban a visszaalvásnál, akkor nem kell rögtön kikapkodni, mert pontosan ezért megy a hiszti, és ezzel eléri azt, amit szeretne. Sajnos ezt apunak több, mint egy órája bánta éjszaka...de most már tudja, hogy olyan kisfia van, aki éjszaka is elvárja a babusgatást.

Az éjszakai alvást most apu nappal próbálja behozni, és a kis Danus is társa lett a délutáni szunyókálásban. :) Nem bírtam ki, hogy nem fotózzam le őket.

Ma délután is apu-műszak lesz. A barátnőm, aki két pici gyermek édesanyja felhívott, hogy mi lenne, ha rábíznánk az apukákra a kicsiket, és elmennénk egy kis duma-délutánra. Én is örültem az ötletnek, és a párom pedig vállalta a babót, szóval ma délután az anyukák kapnak egy kis kimenőt. Én már szinte úgy érzem elkényeztet a párom, mivel a mai éjszakát is bevállalta. Még a végén hozzászokom...de sajnos nem lehet, mert hétfőn már dolgoznia kell, így vasárnap estétől ismét egyedül leszünk Danussal.

Tegnap járt nálunk a védőnő. Azt mondta szemlátomást nagyot nőtt a fiúcskánk, mindent rendben talált. Ellátott pár jó tanáccsal, aminek mindig nagy hasznát vesszük. Szoptatással, neveléssel, kötelező oltásokkal, anyatej tárolásával kapcsolatban is...Elég sokat beszélgettünk. Jövő héten is találkozunk, addigra biztosan megint lesz egy csomó kérdésem. :) Hát ilyen a "kezdő" anyuka.

Jövő héten pénteken már egy hónapos lesz a Dániel. Hihetetlen, hogy szalad az idő...Nem sokára iskolába megy :) :) :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr193337990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása